Contact opnemen met assurantiekantoor G. van Verseveld

Posted in Uncategorised

Wilt u een nieuwe zorgverzekering, advies op maat of hulp bij het afsluiten kunt u bellen tot 23.00 uur bellen naar 0318-542017 of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tijdens ons telefoongesprek zal eventueel aan de orde komen waar de sterke punten liggen van De Amersfoortse t.o.v. van huidige verzekeraar. Ook kunt u ons vragen over stellen over de verschilden verzekeringen van De Amersfoortse.

Mocht De Amersfoortse niet de beste verzekeraar voor u zijn dan hoor u dat ook eerlijk van ons. Wellicht kunnen we een andere verzekeraar adviseren.

Al verzekerd bij De Amersfoortse ?

Wanneer u bij De Amersfoortse verzekerd bent kunt u rechtstreeks contact opnemen met De Amersfoortse. Telefoon: (033) 464 29 11 Fax: (033) 464 29 30

Gerelateerde website's

Vergoeding medicijnen

De Amersfoortse wil niet op de stoel van de arts gaan zitten en uw arts bepaalt uw geneesmiddel. Heeft uw arts geen duidelijke voorkeur voor een bepaald merk dan adviseert uw apotheker en kiest samen met u het beste medicijn. De geneesmiddelen worden voornamelijk vergoed op basis van een landelijke prijslijst.

De Amersfoortse heeft een marge voor de apotheek van 5% boven de landelijke prijslijst. De kosten die apothekers boven de maximum prijs ( + 5% ) berekenen betaalt De Amersfoortse niet, ook niet op de aanvullende verzekering. Het gaat vaak om kleine bedragen en u kunt ervoor kiezen dit zelf te betalen of anders biedt een internet apotheek wellicht uitkomst.

Polisvoorwaarden en verdieping

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!