Veel gestelde vragen

Written by Super User. Posted in Uncategorised

Assurantiekantoor G. van Verseveld te Veenendaal is de initiatiefnemer van deze website om u kennis te laten maken met de zorgverzekeringen van De Amersfoortse. Sinds de invoering van het nieuwe zorgstelsel hebben wij ons namelijk gespecialiseerd in zorgverzekeringen en hebben inmiddels 6 collectiviteiten in portefeuille die ook voor particulieren openstaan.

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden. Heeft u toch nog vragen bel dan gerust 0318-542017.

FQAs over ons en De Amersfoortse

Waarom voor De Amersfoortse kiezen

Basisverzekering Amersfoortse  Veel werknemers, ZPP-ers, DGA's zijn verzekerd bij De Amersfoortse. Voor deze groepen is een goede ziektekostenverzekering van het grootste belang want ziek zijn kost geld of lang verzuim door ziekte of ongeval kan carrièrekansen beperken. De Amersfoortse weet dit en heeft hier zijn ziektekostenverzekeringen op aangepast.

Wie kiezen voor De Amersfoortse

Basisverzekering Amersfoortse
  • Studenten kiezen vaak de jongereverzekering. De Amersfoortse investeert graag in deze doelgroep en heeft veel dekkingen in de jongerenverzekering opgenomen die anders alleen uit de aanvullende verzekeringen Uitgebreid of Optimaal zijn gedekt.
  • Vanaf 30 jaar kiest men vaak voor de aanvullende verzekering Budget of de aanvullende Basis in combinatie met een tandartsverzekering op maat.
  • Gezinnen met jonge kinderen of kinderwens kiezen de aanvullende verzekering Uitgebreid. De verzekering dekt alles op het gebied van Zwangerschap maar een ruime dekking voor alternatieve geneeswijzen en brillen. Kinderen hebben gratis de zelfde dekking. De andere partner kiest dan vaak een een AV budget of Basis. Daarnaast kan gekozen worden voor een tandartsverzekering op maat
  • Vijftigers en pensionado's kiezen voor de Amersfoortse omdat ze alles goed geregeld willen hebben en geen gedoe willen met gecontracteerde zorg en gewoon de merkmedicijn willen hebben die de arts voorschrift. De groep kiest vaak voor de aanvullende verzekering Uitgebreid of Optimaal. Ook hier wordt weer gekozen voor een tandartsverzekering op maat
  • De prijsbewuste consument hoeft niet van alles de hoogste dekking en is bereid een stukje risico zelf te dragen. Zij willen dus als het ware zelf voor een gedeelte hun eigen verzekeraar zijn. Zij kiezen voor totaalzorg of totaalzorg Extra. Deze verzekeringen zijn verrassend compleet maar op punten wel beperkt zo dekt de standaard ingesloten tandartsverzekering respectievelijk € 100 en € 250,- per jaar.

Waarom werkt De Amersfoortse met assurantietussenpersonen.

Basisverzekering Amersfoortse  De Amersfoortse is een verzekeraar en u zal van De Amersfoortse zelf niet snel te horen krijgen hoe goed hun producten zijn. Hoeft ook niet want dat hoort u wel van de professionele intermediair waarmee De Amersfoortse samenwerkt. Zij kennen de markt, kunnen de producten van De Amersfoortse vergelijken met de zorgverzekering die u nu heeft en eventueel andere verzekeringsvragen beantwoorden.

Wat is de rol van een assurantietussenpersoon

Basisverzekering Amersfoortse  De Amersfoortse doet haar uiterste best om declaraties zo snel mogelijk uit te betalen maar als er wat mis gaat is het de rol van een onafhankelijke tussenpersoon ervoor te zorgen dat hetgeen wat misloopt zo snel mogelijk tot tevredenheid wordt opgelost. Wij hebben daarvoor aanspreekpunten binnen de organisatie.

Zijn er verborgen kosten?

Basisverzekering Amersfoortse  In tegenstelling tot hypotheken en een aantal andere verzekeringen is de overheid van mening dat het provisiestelsel m.b.t. zorgverzekeringen goed werkt. Wij ontvangen een beloning van De Amersfoortse en alle premies op deze website zijn netto premies. Er worden geen andere kosten in geen rekening gebracht.

Hoe onafhankelijk word ik geadviseerd?

Basisverzekering Amersfoortse  Wij doen zaken met meerdere zorgverzekeraars en zijn onafhankelijk. Als De Amersfoortse niet de beste partij is hoort u het ook van ons en denken we met u mee of een andere partij een beter keus voor is. Het is weinig zinvol om u een verkeerd advies advies te geven want dan weten we zeker dat u nooit meer een verzekering via ons afsluit. Bovendien hebben wij een vergunning van De Autoriteit Financiële Markten die we niet op het spel zetten.

Waar bent u gevestigd?

Onze bedrijfsgegevens zijn als volgt:

G. van Verseveld, Makelaar in Assurantiën en Hypotheken
Parallelweg 43
3903 BC Veenendaal

Telefoonnummer 0318-542017

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

site: www.tandartsverzekering.com , www.reisverzekeringafsluiten.com

Handelsregister 09097514

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12012645. Zoekterm Bijv. Verseveld

Met de vergunning die wij hebben mogen wij adviseren en bemiddelen in:
Schadeverzekeringen, waaronder zorgverzekeringen
Levensverzekeringen
Hypothecair krediet

Onafhankelijk
Wij geen enkele contractuele verplichting met verzekeringsmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers die ons verplichten hun producten aan te bieden. Als wij u adviseren voor een product te kiezen doen wij dat uitsluitend omdat wij ervan overtuigd zijn dat het product het beste bij u past.

Wijze waarop wij beloond worden
Wij ontvangen uitsluitend provisie van de verzekeraars waarmee wij een agentschap zijn aangegaan. Deze verzekeraars zijn De Amersfoortse, Stad Holland, ONVZ, Klaverblad, Zwitserleven, Yarden en De Europeesche Wij brengen u nooit andere kosten in rekening.

Geen inmenging
Geen enkele bank of verzekeraar heeft een aandeel in onze onderneming. Op onze beurt hebben wij geen belangen in de verzekeraars.

Wat verwachten wij van u?
Wij vragen u ons tijdig en volledig te informeren over alle zaken die van belang zijn. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het op tijd aanmelden van een pasgeboren kind ( binnen 30 dagen) of wanneer u gaat trouwen of samenwonen op het verzekerde risicoadres. Niet tijdig melden kan leiden tot onderverzekering of zelfs geen schade-uitkering

Betalingen
Betaling van verzekeringspremies (per maand, kwartaal, halfjaar, jaar) kunt u rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij voldoen via acceptgiro of automatische incasso. Wij incasseren zelf niet. Betalingsachterstanden en daardoor het verlies van rechten zijn nooit onze verantwoordelijkheid.

Beroepaansprakelijheid
Het kan altijd gebeuren dat wij fouten maken. In dat geval hebben we een interne klachtenprocedure en schade die waardeerbaar is op geld wordt door G. van Verseveld tot € 750,- afgehandeld. Daarboven schakelen wij altijd onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar in. Wij zijn verzekerd tot 1 miljoen per schadegeval.

Beëindiging van de relatie
U hebt het recht de relatie met ons kantoor te beëindigen. Indien er verzekeringen via ons kantoor zijn gesloten, kunt u de verzekeringsmaatschappij(en) verzoeken de lopende verzekeringen over te dragen naar een andere adviseur van uw keuze.

Klachtenregeling

Mocht een klacht niet tot tevredenheid zijn opgelost, heeft u de mogelijkheid uw klacht voor te leggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Informatie over het Klachteninstituut kunt u vinden op de website www.kifid.nl. Ons aansluitnummer is 300.008596.

U kunt ons vinden in het register met bijvoorbeeld zoekterm "Verseveld'

Het Kifid is ook bereikbaar op het volgende postadres:

Kifid
Postbus 93257
2509 AG DEN HAAG

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!