Beste tandartsverzekering jongeren

Posted in Uncategorised

Zorgverzekeringen vergelijken 2011, kies voor De Amersfoortse

 

Jongeren zijn een zeer interessante doelgroep. Vroeg of laat gaan ze meer verdienen en is een groter budget beschikbaar voor zorgverzekeringen. De meeste zorgverzekeraars bieden inmiddels een jongerenverzekering aan. Dit is meestal is uitgeklede versie van de aanvullende verzekeringen en de basisverzekering is volledig gecontracteerde zorg met een geneesmiddelenpreferentiebeleid.

De jongerenverzekering van De Amersfoortse ( tot 30 jaar)

De Amersfoortse kiest voor een hele andere benadering. Mensen tot 30 jaar kunnen kennis maken met De Amersfoortse maar niet met een uitgeklede versie van de aanvullende verzekeringen. Het is juist andersom! De jongerenverzekering ( € 9,95) biedt dekkingen die normaal alleen zijn te sluiten met een uitgebreide aanvullende verzekering of zelfs het topproduct; de aanvullende verzekering Optimaal.

De belangrijkste vergoedingen
  • Acnebehandeling 100% tot € 250,- (m.u.v. gebruikte middelen)
  • Brillen en contactlenzen € 100,- per 2 jaar ( vanaf 1,5 dioptrie per oog)
  • Ffysiotherapie 12 keer ( chronisch 100%)
  • Buitenland 2 keer Nederlands tarief en indien nodig repatriering en tot € 100,- vaccinaties
  • Podotherapie en steunzolen 100%
  • Blessureconsulten 100%en 1 keer per 24 maanden een sportmedisch onderzoek

Bekijk hier alle vergoedingen

Tandartsverzekering Jongeren (tot 30 jaar)

Uiteraard zijn alle tandartsverzekering voor jongeren beschikbaar. Maar De Amersfoortse heeft ook een jongerenverzekering Tandarts ( € 8,95 ) per maand. Alle tandartsbehandelingen worden 75% vergoed tot € 450,- per jaar.

Veel jongeren vinden altijd bijbetalen vervelend en kiezen vaak voor de tandartsverzekering basis € 13,- en dan zijn alle reguliere behandelingen 100% gedekt tot een bedrag van € 250,- per jaar

De genoemde premie zijn inclusief collectitiviteitkorting

 

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!