De Amersfoortse: Vergoeding Fysiotherapie

Written by Super User. Posted in Beste zorgverzekering Jongeren

De Amersfoortse vergoedt fysiotherapie vanuit de aanvullende verzekeringen. In zeer uitzonderlijke gevallen is fysiotherapie van vanuit de basisverzekering mogelijk. Fysiotherapeuten kennen geen wettelijk maximum tarief en bepalen hun eigen prijs. De Amersfoortse vergoedt per zitting een marktconform bedrag. Bij een fysiotherapeut die met De Amersfoortse samenwerkt hoeft u nooit iets bij te betalen. Bekijk hier de zorgverleners die rechtstreeks met De Amersfoortse samenwerken.

Vergoeding Fysiotherapie incl. screening door De Amersfoortse

Onder dit artikel worden de volgende behandelingen bedoeld: fysiotherapie, Manuele therapie en Oefentherapie (Cesar/Mensendieck) incl.. screening. De Wildcard dekt fysiotherapie tot € 1000,- als uw fysiotherapie nodig hebt als gevolg van een ongeval bij. een ongeval in en rond het huis of sport.

Vergoeding fysiotherapie door De Amersfoortse

Compact € 6,45
9 behandelingen + Wildcard.
Budget € 11,80
12 Behandelingen + Wildcard.
Basis € 19,95
18 behandelingen + Wildcard.
Uitgebreid € 31,95
21 behandelingen + Wildcard.
Optimaal € 56,-
36 behandelingen + Wildcard.

De premie is in 2015 leeftijdsafhankelijk. De genoemde premie is de premie voor de leeftijdscategorie 40 t/m 54 jaar. Voor de leeftijdscategorie 18 t/m 25 jaar & de leeftijdscategorie 25 t/m 39 jaar gelden andere premies. I

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!