De Amersfoortse: Vergoeding voetverzorging

Written by Super User. Posted in Beste zorgverzekering Jongeren

De Amersfoortse vergoedt elk jaar een paar steunzolen of therapeutische zolen op verwijzing van uw behandelend arts, podotherapeut, podoloog of podoposturaal therapeut. De behandelingen door een podotherapeut, podoloog of podoposturaal therapeutconsulten worden ook 100% vergoed. De behandelingen bij een pedicure worden 100% vergoed indien u lijdt aan diabetes of reuma

Vergoeding voetverzorging door De Amersfoortse 2016.

Vergoeding pedicure en andere voetverzorging door De Amersfoortse

Compact € 6,50
Geen vergoeding.
Budget € 11,80
Podotherapie 100% / Steunzolen 100% / Pedicure 100%.
Basis € 19,95
Podotherapie 100% / Steunzolen 100% / Pedicure 100%.
Uitgebreid € 31,95
Podotherapie 100% / Steunzolen 100% / Pedicure 100%.
Optimaal € 56,-
Podotherapie 100% / Steunzolen 100% / Pedicure 100%.

De premie is in 2015 leeftijdsafhankelijk. De genoemde premie is de premie. Voor de leeftijdscategorie 40 t/m 54 jaar. Voor de leeftijdscategorie 18 t/m 25 jaar & de leeftijdscategorie 25 t/m 39 jaar gelden andere (goedkopere) premies. 

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!