De Amersfoortse : Vergoeding sterilisatie & hersteloperatie

Written by Super User. Posted in Beste zorgverzekering Jongeren

De Amersfoortse vergoedt zowel een sterilisatie als een hersteloperatie. Bij een sterilisatie dient u te worden gholen in een ziekenhuis, een gecontracteerd zelfstandig behandelcentrum of door de huisarts. Een hersteloperatie moet altijd in een ziekenhuis worden gedaan.

Vergoeding sterilisatie of hersteloperatie door De Amersfoortse 2016.

Vergoeding alternatieve geneeswijzen door De Amersfoortse

Compact € 6,15
Geen vergoeding.
Budget € 11,20
Geen vergoeding.
Basis € 18,90
Geen vergoeding.
Uitgebreid € 30,25
De Amersfoortse vergoedt sterilisatie en refertilsatie (hersteloperatie) 100%.
Optimaal € 50,-
De Amersfoortse vergoedt sterilisatie en refertilsatie (hersteloperatie) 100%.

De premie van De Amersfoortse is in 2016 leeftijdsafhankelijk en de boven genoemde premie is de premie van 25 tot 40 jaar.

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!