Vergoeding kraampakket Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Bevalling & kraamzorg

De vrouwelijke verzekerde ontvangt een kraampakket ten behoeve van de bevalling. Deze dient vooraf (door uzelf of de verloskundige) bij de afdeling claimbehandeling te worden aangevraagd.In het kraampakket zitten spullen die nodig zijn bij een thuisbevalling en vlak na de geboorte

Aalternatieve geneeswijzen Amersfoortse

Vergoeding kraampakket De Amersfoortse

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!