Eigen bijdrage poliklinische bevalling De Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Bevalling & kraamzorg

Bij een bevalling thuis of met een medische noodzaak in het ziekenhuis worden de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. Wilt u zonder medische noodzaak toch graag in het ziekenhuis bevallen dan betaalt u hiervoor een eigen bijdrage. De wettelijke eigen bijdrage voor 2013 is 321,50 euro.

Aalternatieve geneeswijzen Amersfoortse

Eigen bijdrage poliklinische bevalling De Amersfoortse

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!