Opname en repatriëring buitenland Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Buitenland

Tijdens tijdelijk verblijf worden medische kosten 100% vergoed indien het verdragslanden betreft. Buiten de verdragslanden is de vergoeding 2 keer Nederlands tarief. U dient er goed aan te doen om sowieso een reisverzekering te sluiten met een medische dekking ( kost enkele dubbeltjes per dag) omdat dan ook uw langer verblijf en het eventueel verlopen van een vliegticket is gedekt. Ook uw reisgenoten zijn dan verzekerd voor deze hogere reis en verblijfkosten. Wij kunnen u adviseren.

Repatriëring, indien medisch mogelijke en noodzakelijk (inclusief de noodzakelijke medische begeleiding en begeleiding door een gezinslid van de betreffende zieke verzekerde) per ziekenauto, vliegtuig of ambulancevliegtuig wordt volledig vergoed. Voor vervoer per ambulancevliegtuig geldt dat de repatriëring het redden van het leven en/of het voorkomen of verminderen van eventueel de te verwachten individualiteit.

Opname en repatriëring buitenland door De Amersfoortse

Opname en repatriëring buitenland Amersfoortse

  • Aanvullende verzekering Compact  De Amersfoortse vergoedt spoedeisende zorg buitenland. Een reisverzekering met de module medische kosten is altijd aan te bevelen.
  • Aanvullende verzekering Budget De Amersfoortse vergoedt spoedeisende zorg buitenland. Een reisverzekering met de module medische kosten is altijd aan te bevelen.
  • Aanvullende verzekering Basis De Amersfoortse vergoedt spoedeisende zorg buitenland. Een reisverzekering met de module medische kosten is altijd aan te bevelen.
  • Aanvullende verzekering Uitgebreid De Amersfoortse vergoedt spoedeisende zorg buitenland. Een reisverzekering met de module medische kosten is altijd aan te bevelen.
  • Aanvullende verzekering Optimaal De Amersfoortse vergoedt spoedeisende zorg buitenland. Een reisverzekering met de module medische kosten is altijd aan te bevelen.

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!