Vergoeding behandeling acne Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Huidtherapie

Acne is een veel voorkomend probleem: 85-100% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Acnebehandelingen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering en hiervoor heeft u een aanvullende verzekering nodig. De Amersfoortse vergoedt de behandelingen volledig tot een bedrag per jaar. De (cosmetische) producten die eventueel worden gebruikt betaalt u wel zelf. .

Vergoeding acnebehandeling door Amersfoortse

Vergoeding acnebehandeling door De Amersfoortse

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!