Vergoeding camouflagetherapie Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Huidtherapie

Camouflagetherapie wordt ingezet om huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder zichtbaar te maken. Camouflagetherapie wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. De Amersfoortse vergoedt Camouflageles(sen) en de middelen die nodig zijn tijdens de les(sen)in geval van een ernstige huidafwijking in het gelaat en/of hals. Op voorschrift van de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. 

Vergoeding camouflagetherapie door Amersfoortse

Vergoeding camouflagetherapie door De Amersfoortse

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!