Vergoeding allergeenvrije hoezen De Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Hulpmiddelen

Allergeenvrije en stofdichte matrashoezen worden vergoed. U krijgt een set hoezen als uit resultaten van laboratoriumonderzoek of een huidtest blijkt dat er sprake is van een allergie voor uitwerpselen van huisstofmijt.De hoezen worden geleverd door een door gecontracteerde leverancier. Bij levering door een niet-gecontracteerde leverancier vindt een vergoeding plaats tot maximaal 100% van de prijs van de hoezen door een gecontracteerde leverancier.

Aalternatieve geneeswijzen Amersfoortse

Vergoeding allergeenvrije hoezen De Amersfoortse.

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!