Vergoeding preventieve onderzoeken Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Preventie

De Amersfoortse hecht veel waarde aan preventie en veel preventieve onderzoeken worden door De Amersfoortse vergoedt vanuit de aanvullende verzekeringen.

Preventieve onderzoeken naar hart- en bloedvaten en cholesterol

Preventieve onderzoeken naar hart- en bloedvaten en cholesterol worden volledig vergoed indien uitgevoerd door een huisarts of door Meditel.

Preventief Medisch Onderzoek Basis.

Preventief Medisch Onderzoek Basis behelst een algemene screening van de gezondheidstoestand van verzekerde. Vergoeding: Volledig, eenmaal per 24 maanden. Voorwaarden: Onderzoeken dienen te worden uitgevoerd door Meditel.

Vergoeding preventieve onderzoeken door De Amersfoortse

Vergoeding preventieve onderzoeken door De Amersfoortse

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!