Losse tandartsverzekeringen Amersfoortse

Written by Super User. Posted in Tandarts & orthodontie

De Amersfoortse biedt naast de basisverzekering en aanvullende verzekeringen de keus uit 4 tandartsverzekeringen. Deze zijn uniek omdat bijvoorbeeld ook de narcosetandarts wordt vergoed. Orthodontie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed en dit is de enige vergoeding van De Amersfoortse waarvoor een wachttijd van 1 jaar geldt. Wil u volgend jaar wel orthodontie verzekeren klik dan hier

Losse tandartsverzekeringen Amersfoortse

Losse tandartsverzekeringen van De Amersfoortse

Indien u de tandartsverzekeringen van De Amersfoortse wilt afsluiten zonder basisverzekering heeft u een aanvraagformulier nodig. Dat kunt u vinden op de website www.tandartsverzekering.com 

  • Tandartsverzekering BasisDe Amersfoortse vergoedt reguliere behandelingen 100% en specialistische tandheelkunde 75% tot € 250,- per kalenderjaar. 
  • Tandartsverzekering ExtraDe Amersfoortse vergoedt reguliere behandelingen 100% en specialistische tandheelkunde 75% tot € 500,- per kalenderjaar.
  • Tandartsverzekering UitgebreidDe Amersfoortse vergoedt reguliere behandelingen 100% en specialistische tandheelkunde 75% tot € 750,- per kalenderjaar.
  • Aanvullende verzekering Optimaal De Amersfoortse vergoedt reguliere behandelingen 100% en specialistische tandheelkunde 75% tot € 1500,- per kalenderjaar.

Keuzevrijheid staat voorop.

Zorgverleners vinden het vaak prettig om met De Amersfoortse rechtstreeks zaken te doen. Ze hoeven dan  geen machtiging te vragen en kunnen direct de behandeling starten en sturen u geen factuur. Hierdoor loopt de zorgverlener geen debiteurenrisico en dat bespaart kosten.  

Niet alle zorgverleners hebben zich bij De Amersfoortse gemeld. Met name tandartsen. In de praktijk is de beloning van de zorgverlener het wettelijke maximumtarief. Als er geen wettelijk tarief is ( bijv. fysiotherapeuten) geldt dat de rekening niet onredelijk hoog mag zijn. U krijgt dan zelf de rekening die u kunt declareren bij De Amersfoortse. De Amersfoortse stort het geld op uw rekening en u betaalt uw zorgverlener of u vraagt De Amersfoortse de zorgverlener rechtstreeks te betalen. 

Bekijk hier de zorgverleners met een overeenkomst met De Amersfoortse. Dan zit u altijd goed!